VAC in BAG
Beneficis principals de la cinquena gamma per al teu restaurant

Beneficis principals de la cinquena gamma per al teu restaurant


Existeixen varis factors dels productes de cinquena gamma que, aplicats correctament a la cuina d’un restaurant, poden aportar beneficis importants al negoci.

D’entre tots ells a VACinBAG en volem destacar quatre que considerem de rellevant importància (són els que els nostres clients ens han anat comentat que més valoren, i per això consumeixen els nostres productes de cinquena gamma per al seu negoci d’hostaleria):

  • REDUCCIÓ DE COSTOS: els productes de cinquena gamma VACinBAG tenen un rendiment total ja que són productes lliures de mermes, tant de cocció com de manipulació. El restaurant aprofita el 100% del que compra. També es redueix de manera important el consum d’energia ja que els productes ja estàn cuinats (alguns d’ells durant més de 14 hores a baixa temperatura).
  • CONTROL D’ESTOC: 2+2=4! amb els nostres productes es molt fàcil controlar l’estoc, bé a partir de racions individuals o bé a partir dels formats multiració. En cada moment pots saber la quantitat de producte de què disposes, i a quants comensals pots servir. Tot el producte és congelat i envasat al buit, té una data de caducitat de 12 mesos, per tant permet estocar sense temor a què es faci malbé.
  • FÀCIL REGENERACIÓ, PLATS SEMPRE IGUALS: els productes de cinquena gamma són molt fàcils de manipular i només requereixen una simple regeneració: bany maria, planxa i/o forn. La cocció, la textura i el punt de sal ja estàn preparats, la personalitat es pot aportar a partir de l’emplatat. L’avantatge principal es que, independentment de qui sigui a la cuina en cada moment, el plat pot quedar sempre igual si se segueix una fitxa tècnica de regeneració, prèviament elaborada.
  • TEXTURES TENDRES I MELOSES: a VACinBAG cuinem al buit i a baixa temperatura, amb això aconseguim que les carns quedin molt tendres i meloses, textures que els clients valoren molt positivament, perquè els seus comensals també!

Nosaltres empre diem que els productes de cinquena gamma funcionen doblement: a la cuina perquè permeten millorar-ne la gestió i reduir els costos mantenint la qualitat; i a la taula, perquè als comensals els agraden els productes que elaborem, i la manera com cada cuiner els presenta per emplatarlos.


 

Tags: , , , ,