VAC in BAG
Cinquena gamma en monoraccions, ideal per a la carta del teu restaurant

Cinquena gamma en monoraccions, ideal per a la carta del teu restaurant


 

A VACinBAG Cooking Solutions hem llançat un nou format MONORACCIÓ de 150gr de les nostres carns de 5ª gama cuinades al buit i moldejades.

Es tracta d’un format orientat a la restauració de carta, o a aquells espais que requereixen les raccions ja porcionades (per exemple hotels que ofereixen el servei d’habitacions).

Totes les porcions de carn de les nostres solucions gastronòmiques estan envasades al buit individualment. D’aquesta manera la persona que està a la cuina en el moment de regenerar només ha d’obrir la bossa i regenerar seguint les recomanacions indicades (marcar en planxa i/o escalfar al forn).

Es tracta d’una solució que elimina per complert qualsevol possibilitat de merma a l’hora de manipular les planxes o els rulls de carn confitada, independentment de qui hi hagi a la cuina el resultat sempre serà el mateix.

Aquests productes els comercialitzem en caixes de 25 unitats, de 150gr cada unitat. Tots els productes estan envasats al buit i congelats, i tenen una caducitat de 12 mesos.

 

Tags: , , , , , , ,