Coneix

la nostra cuina d’ensemblatge

Descobreixi els beneficis dels nostres productes de quinta gamma per a la seva cuina professional

Solucions gastrònomiques

Els nostres productes són solucions gastronòmiques dissenyades per agilitzar i simplificar el treball de les cuines professionals. Proporcionem valor per la cura dels processos de cocció llargs i laboriosos.

Textures tendrers i meloses

Seguim processos de cocció al buit i a baixa temperatura per aconseguir textures molt tendres i meloses, mantenint les propietats del producte i tot el seu sabor.

Màxima qualitat i proximitat

Treballem amb matèries primeres  d’alta qualitat i oferim als nostres proveïdors la nostra confiança, per què busquem el millor producte per a les nostres elaboracions.

Redució de costos i mermes

Els nostres productes no tenen mermes, estan dissenyats per que no hi hagi manipulacions després de la seva regeneració i poder realitzar una bona presentació. Tenen un rendimient del 100%.

Fàcil control d'estock

Les solucions gastronòmiques de VACinBAG permeten un control exhaustiu de l’estoc, que es presenten en formats còmodes i de llarga durada.

Solucions a mida

Posem tot el coneixament i entusiasme del nostre equip al servei dels clients per a desenvolupar solucions personalitzades i exclusives, i donar resposta a qualsevol necessitat.

Descarregueu el catàleg!

+34 930 023 996

info@vacinbag.com
C/ Francesc Puget 35,
08560 Manlleu