VAC in BAG
Cinquena gamma per a casaments: funcionalitat, qualitat i control assegurats

Cinquena gamma per a casaments: funcionalitat, qualitat i control assegurats


La cinquena gamma pot ser una solució molt òptima a l’hora de gestionar un banquet per a un volum important de comensals, com és el cas d’un casament o alguna altra celebració.

De fet és en aquestes ocasions quan els conceptes que defineixen els productes de 5a gamma es troben més reforçats ja que serveixen de recolzament important per als responsables de gestionar el càtering. A banda de disposar d’uns productes de qualitat ja elaborats que estalvien llargues hores de cocció, la cinquena gamma els permet eliminar els costos associats a les mermes i les manipulacions i, per tant, treballar amb uns càlculs d’escandalls molt acurats; en aquest cas és possible saber quin és el cost real de cada ració de carn, o bé dels grams de salsa o guarnició necessaris per configurar un plat.

A VACinBAG treballem una selecció de productes de cinquena gamma cuinats al buit i a baixa temperatura molt orientats a configurar una proposta gastronòmica atractiva de salons de banquets i càterings orientats a casaments. En aquest cas les nostres referències poden ser una base important per elaborar els plats principals dels menús de noces.

Entre els productes més demandats es troben les planxes de 1,5kg de melós de vedella o de xai, o també la planxa de garrí confitat (recoberta amb la seva pell per fer que quedi cruixent, com s’aprecia en la foto de presentació), o bé el rull de 650gr de cua de vedella. Pel què fa a les salses, la salsa demiglace és la que més s’utilitza ja que es pot aplicar de manera directa o bé utilitzar-la com a base per a altres elaboracions, a aquesta si sumen la salsa Cafè de París la de foie, ambdues molt indicades per acompanyar filet de vedella (un clàssic!). Dins de les categories de les guarnicions oferim unes cebes platillo caramel·litzades, un producte molt fàcil de regenerar i un acompanyament ideal per qualsevol plat de carn o peix.

Tots aquests productes de cinquena gamma els oferim congelats i envasats al buit i tenen una caducitat de 12 mesos. Són molt fàcils de regenerar ja que només és necessari disposar d’una planxa i/o forn per treballar-los correctament; a partir d’aquí el més important és la creativitat de cada xef!

D’altra banda és important tenir en compte que la cinquena gamma permet a establiments o empreses de càtering amb instal·lacions petites o limitades poder organitzar esdeveniments grans sense necessitat d’invertir en maquinària, ni instal·lacions, ni personal per preparar les elaboracions.

La cinquena gamma és un recolzament important per les cuines professionals, assegura un control acurat de costos i de qualitat, alhora que permet treballar una gamma amplia de productes i obrir noves oportunitats de negoci sense necessitat d’invertir.


 

Tags: , , , , , , ,