Gourmet pre-cooked products for
Restaurants and Food Service professionals

We offer a wide range of cooking solutions using meat as well as a variety of sauces and garnishes mainly aimed at Hotels, Restaurants and Caterings

Local, high quality
raw materials

We work with local products to ensure the highest quality of the meat and vegetables used

Long vacuum cooking processes to ensure
Soft and Tender textures

We apply cooking processes at a controlled temperature in order to preserve all the flavours and nutrients of raw materials

Food security and strict
Quality control and traceability

We apply strict quality control processes to ensure the highest food security of our products

Vols conèixer

la nostra cuina d’ensemblatge

Descobreix els beneficis dels nostres prodcutes de cinquena gamma per la vostra cuina profecional

Solucions gastronòmiques

Els nostres productes són solucions gastronòmiques dissenyat per agilitzar i simplificar el treball de les cuines professionals. Proporcionem valor per la cura dels processos de cocció llargs i laboriosos.

Textures tendres i meloses

Seguim processos de cocció al buit i a baixa temperatura per aconseguir textures molt tendres i meloses, mantenint les propietats del producte i tot el seu sabor.

Màxima qualitat i proximitat

Treballem amb matèries primeres d’alta qualitat i oferim als proveïdors la nostra confiança, perquè busquem el millor producte per a les nostres elaboracions.

Redució de costos i mermes

Els nostres productes no tenen mermes, estan dissenyat per tal de que no hi hagi manipulació després de la regeneració i poder fer una bona presentació. Tenen un rendiment del 100%

Fàcil control de estock

Les solucions gastronòmiques de VACinBAG permeten un control acurat de l’estoc, que es presenten en formats còmodes i de llarga durada.

Solucions a mida

Posem tot el nostre coneixement i entusiasme del nostre equip, al servei dels clients per desenvolupar solucions personalitzades i exclusives, i respondre a qualsevol necessitat.

Descarrega el catàleg!

Un equip de professional al seu servei

Treballem cada dia amb passió i dedicació per oferir solucions als nostres clients; perquè la vostra satisfacció és la nostra presentació.

VACinBAG – Cooking Solutions és una empresa dedicada al desenvolupament de productes gastronòmics de cinquena gamma per a professionals de la restauració. Oferim productes  Oferim productes a base de carns, salses i complements; Productes gastronòmics d’alta cuina dissenyats per racionalitzar i facilitar el treball dels cuiners, i proporcionar valors en la gestió de les cuines professionals.

Les nostres solucions gastronòmiques estan orientades a la confecció de plats complets, en la elaboració de tapes o bé, o per ser aplicat com a bases per ser personalitzades de forma diferent per a cada cuiner.

Som un equip de professionals especialitzats en gastronomia i gestió, treballem estretament amb els nostres clients per tal de proporcionar solucions a través dels nostres productes.

VACinBAG és un equip jove i dinàmic, obert a la innovació sense perdre el sentit de la tradició.

Ens encoratja el treball continu i de cooperació amb els nostres clients, fent de la  gastronomia un element de unió i experiència.

Treballem cada dia amb passió i dedicació, per proporcionar solucions gastronòmiques als nostres clients; perquè la vostra satisfacció és la nostra presentació.

  • Marta Ribatallada

Marta Ribatallada
Chief Commercial Officer

Our public face! Enthusiast of personal treatment. Marta is who brings our kitchen closer to customers and the main person to contact.

  • Roger Redondo

Roger Redondo
Chief executive

The inspiration in the kitchen! Chief and passionate about gastromomy. Roger is who translates the ideas into flavors and these in gastronomic solutions for our clients.

  • Amadeu Clapés

Amadeu Clapés
Chief Product Officer

The comprehensive control! Expert in food safety management, Amadeu is responsible for all matters relating to the production, follows the development plans.

  • Roser Ventayol

Roser Ventayol
Chief Financial Officer

The internal gear! Organized and methodical, Roser is responsible for the internal gear of our company is in perfect condition.

+34 930 023 996

info@vacinbag.com
C/ Francesc Puget 35,
08560 Manlleu

Contacti’ns

T’interessen els nostres productes? Tens algun dubte?

Localització

Vine a conèixerVols coneixer