Productos gourmet de 5a gama para
Profesionales de la Restauración

Ofrecemos soluciones gastronómicas a base de carnes, salsas y guarniciones; orientadas a Hoteles, Restaurantes y Cáterings

Materias primeras de máxima
Calidad y Proximidad

Trabajamos con productos de proximidad para asegurar la máxima calidad de la carne, verduras y hortalizas que utilizamos

Largas cocciones al vacío para conseguir
Texturas tiernas y melosas

Seguimos procesos de cocción a temperatura controlada para conservar todo el sabor y los nutrientes de las materias primeras

Seguridad alimentaria y estrictos
Controles de Calidad y Trazabilidad

Seguimos estrictos controles de calidad para garantizar la máxima seguridad alimentaria de nuestros productos

Coneix la nostra
cuina d’ensamblatge

Descobreix els beneficis dels nostres productes de 5ª gamma per a la teva cuina professional

Solucions Gastronòmiques

Els nostres productes són solucions gastronòmiques pensades per agilitzar i simplificar el treball de les cuines professionals. Aportem valor encarregant-nos dels processos de cocció llargs i laboriosos.

Textures tendres i meloses

Seguim processos de cocció al buit i a baixa temperatura per aconseguir textures molt tendres i meloses, mantenint les propietats del producte i tot el seu sabor.

Màxima qualitat i proximitat

Treballem amb matèries primeres d’alta qualitat i ens abastim de proveïdors de la nostra confiança, perquè busquem el millor producte per a les nostres elaboracions.

Reducció de mermes i temps

Els nostres productes no tenen cap merma, estan pensats perquè no hi hagi cap manipulació més enllà de la regeneració i la presentació. Tenen un rendiment del 100%

Control exhaustiu d’estoc

Les solucions gastronòmiques VACinBAG permeten un control molt acurat de l’estoc perquè es presenten en formats còmodes i tenen dates de caducitat llargues.

Solucions a mida

Posem tot el coneixement i l’entusiasme del nostre equip al servei dels clients per a desenvolupar solucions a mida i en exclusivitat, i donar resposta a qualsevol necessitat.

Descarrega’t el nostre catàleg!

 

Un equip de professionals al teu servei

Treballem cada dia, amb passió i dedicació, per aportar solucions als nostres clients; perquè la vostra satisfacció és la nostra carta de presentació.

VACinBAG – Cooking Solutions som una empresa que ens dediquem a l’elaboració de productes gastronòmics de cinquena gamma per als professionals de la restauració.

Oferim productes a base de carns, salses i guarnicions; productes gourmet d’alta cuina pensats per agilitzar i facilitar la tasca dels cuiners, i aportar valor en la gestió de les cuines professionals.

Les nostres solucions gastronòmiques estan orientades a la configuració de plats complerts, elaboració de tapes o bé per a ser aplicats com a productes bàsics de plats que poden ser personalitzats de manera diferent per cada cuiner.

Som un equip de professionals especialitzat en gastronomia i gestió, treballem de manera molt propera amb els nostres clients per tal d’aportar-los solucions a través dels nostres productes.

VACinBAG som un equip jove i dinàmic, obert a la innovació sense perdre el sentit de la tradició.

Ens motiva el treball continuat i cooperatiu amb els nostres clients, fent de la gastronomia un element d’unió i experiència.

Treballem cada dia, amb passió i dedicació, per aportar solucions als nostres clients; perquè la vostra satisfacció és la nostra carta de presentació.

 

  • Marta Ribatallada

Marta Ribatallada
Directora Comercial

La nostra cara visible! Entusiasta del tracte personal, la Marta és qui apropa la nostra cuina als clients i la principal persona de contacte.

  • Roger Redondo

Roger Redondo
Xef Executiu

La inspiració a la cuina! Xef i apassionat de la gastronomia, el Roger és qui tradueix les idees en sabors i aquests en solucions gastronòmiques per als nostres clients.

  • Amadeu Clapés

Amadeu Clapés
Director de Producció

El control exhaustiu! Expert en seguretat alimentària i gestió, l’Amadeu és el responsable que tot el què fa referència a la producció segueixi el desenvolupament previst.

  • Roser Ventayol

Roser Ventayol
Directora Financera

L’engranatge intern! Organitzada i metòdica, la Roser és qui es responsabilitza que l’engranatge intern de la nostra empresa estigui en perfecte estat.

+34 930 023 996

info@vacinbag.com
C/ Francesc Puget 35,
08560 Manlleu

Posa’t en contacte
amb nosaltres

 Estàs interessat en els nostres productes? Tens alguna consulta?