VAC in BAG
Croquetes gastronòmiques VACinBAG, fetes amb carn cuinada al buit

Croquetes gastronòmiques VACinBAG, fetes amb carn cuinada al buit


Marquem la diferencia amb… CROQUETES!!! A VACinBAG hem volgut donar-li la volta a un dels productes més coneguts i adorats de la nostra gastronomia… li hem donat la volta a les croquetes!

El motiu és que a la nostra recerca constant per oferir nous i diferents producte, s’hi va sumar la petició d’alguns clients que, contents ja amb les nostres solucions gastronòmiques de cinquena gamma, ens havien sol·licitat que els oferíssim alguns productes per entrants, aperitius o bé primers plats.

Fidels a la nostra tècnica de cocció, que com bé sabeu estem especialitzats en la cocció al buit i a baixa temperatura, el nostre equip es va posar a treballar per elaborar unes croquetes originals, diferents a totes les altres i, per suposat, molt gustoses i meloses (doncs les elaborem també amb carn cuinada al buit!).

Així es que des de fa uns mesos, VACinBAG oferim cinc varietats de croquetes gastronòmiques, ideals per aperitius o entrants, que estan tenint molt èxit, especialment per a càtering d’esdeveniments, menús cocktails o en les cartes d’alguns restaurants.

Les cinc varietats de croquetes que elaborem, són:

  • GARRÍ, POMA CARAMEL·LITZADA I CANYELLA: una mossegada sorprenent, amb unes notes dolces que li aporta la canyella, la textura suau de la poma i la consistència melosa de la carn de garrí.
  • PEU DE PORC AMB GAMBES: una recepta molt nostrada convertida en croqueta, una delícia per als amants dels peus de porc, amanits amb les gambes.
  • XAI I VERDURETES AL CURRY: una mossegada moderadament exòtica que ens trasllada a altres gastronomies, una molt bona proposta per aquells que busquen “quelcom diferent”.
  • COSTELLA DE PORC, CEPS I TÒFONA: la varietat més interessant per aquells amants de la tòfona i els ceps; sense cap dubte la costella de porc cuinada al buit es molt gustosa i melosa, i els dos components li queden molt bé.
  • CUA DE VEDELLA I FOIE: una de les varietats més exquisides gràcies a la convinació perfecte entre els dos ingredients principals, la cua de vedella i el foie, una mossegada molt melosa!

FORMAT DE VENDA:

Les croquetes tenen un gramatge aproximat de +/- 20gr per unitat i es comercialitzen en caixes de 4kg (1 caixa conté 4 bosses de 1kg cadascuna).

Com tots els altres productes, són congelades i tenen una caducitat de 12 mesos.

Estàs interessat en aquest o altres productes del nostre catàleg? CATÀLEG

No dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres i et donarem més informació sobre totes les solucions gastronòmiques de cinquena gamma que elaborem.

Tags: , , , , , , ,