FAQ’s

Què és VACinBAG Cooking Solutions?

VACinBAG Cooking Solutions som una empresa que ens dediquem a l’elaboració de productes gastronòmics de cinquena gamma per als professionals de la restauració. Oferim carns, salses i guarnicions elaborades a partir de coccions al buit i temperatura controlada, com a solucions gastronòmiques.

A quina tipologia de clients ens dirigim?

Els nostres productes estan orientats als professionals de la restauració d’hotels, restaurants, salons de banquets i càterings.

Quin és el nostre valor afegit?

Treballem amb l’objectiu d’aportar als professionals de la restauració productes de màxima qualitat que els permetin agilitzar i facilitar la seva activitat a la cuina a partir de la reducció de mermes i temps de cocció, millora del control d’estoc, augment de la seguretat alimentària, estandarització de producte i simplificació en la gestió de proveïdors; i en definitiva, augmentant la rendibilitat del seu negoci.

Estic interessat en els productes, com puc fer una comanda?

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari o bé enviant-nos un mail a l’adreça info@vacinbag.com, i t’informarem de com pots fer una comanda..

Puc demanar altres productes que no són al catàleg?

VACinBAG Cooking Solutions som una empresa oberta a treballar per aportar solucions als nostres clients. Si necessites un producte que no és al catàleg, t’agrairem que ens informis i ens posarem a treballar per aportar-te allò que estàs buscant. Ens vols comentar alguna cosa?Escriu-nos! 

Quina és la caducitat dels productes de VACinBAG?

Els nostres productes estan envasats al buit i congelats, i tenen una data de caducitat mitjana de 12 mesos. Pots comprovar la data de caducitat exacte de cada producte consultant la seva fitxa a l’apartat PRODUCTES .

Sóc distribuïdor i voldria distribuir els vostres productes?

Siusplau, posa’t en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari (clicar) o bé envia’ns un mail a l’adreça info@vacinbag.com. Estarem encantats de valorar noves oportunitats!

Com puc aplicar els productes de VACinBAG?

Els nostres productes ofereixen una amplia possibilitat d’aplicacions. Pots formar els teus plats utilitzant les nostres carns, salses i guarnicions; o bé pots utilitzar les nostres carns i crear tu mateix les teves salses personalitzades.

Pots veure al nostre canal de Youtube alguns vídeos de presentacions:

www.youtube.com/vacinbag

Com es fa la regeneració dels nostres productes?

Els nostres productes estan totalment cuits i llestos per emplatar, un cop regenerats.

Per poder emplatar és necessari que descongelis el producte, el tallis segons les teves idees de presentació, i el regeneris seguint les indicacions que apareixen a cada fitxa de producte. Alguns requereixen un cop de forn o bé una passada de planxa, per aportar temperatura i textura cruixent en algun cas. 

Pots veure un exemple de regeneració al nostre canal de Youtube clicant aquí