VAC in BAG
VACinBAG, productes de cinquena gamma per a restauració

VACinBAG, productes de cinquena gamma per a restauració


VACinBAG es una empresa que elaborem solucions gastronòmiques de 5a gamma per a professionals de la restauració.

El nostre objectiu és aportar valor a les cuines encarregant-nos dels processos de cocció llargs i de les manipulacions laborioses, oferint productes de qualitat que agilitzen les tasques de les cuines de restaurants, hotels i càterings i deixen marge a la creativitat de cada cuiner.

En el sector de la restauració cada dia es parla més de la cuina d’ensamblatge, una tendència que té els orígens en les diferents produccions que cada professional elaborava com a bases per acabar receptes, principalment salses i fons de cocció prèviament elaborats. Així doncs la cuina d’ensamblatge es basa en el suport que una cuina especialitzada en coccions ofereix a les cuines professionals, a través del que anomenem productes de cinquena gamma.

La recerca, el desenvolupament i la innovació gastronòmica han permès un diàleg entre cuina i indústria que ens porta avui productes d’alt nivell culinari, amb màximes garanties sanitàries i manteniment de propietats.

És en aquest punt on té sentit el paper d’empreses de solucions gastronòmiques de cinquena gamma com VACinBAG, que treballem una estreta relació amb els clients per donar resposta a necessitats d’aquesta restauració en tendència, mantenint, com a mínim, la mateixa qualitat que s’hi el producte s’elaborés a la cuina del restaurant.

La reducció de mermes, el control d’estoc, l’estandarització de productes i la seguretat alimentària són alguns dels principals punts forts d’aquesta nova cuina d’ensamblatge.


 

Tags: , , , ,