VAC in BAG
VACinBAG serà al Fòrum Gastronòmic Girona 2017

VACinBAG serà al Fòrum Gastronòmic Girona 2017

 


L’empresa VACinBAG Cooking Solutions, dedicada a l’elaboració de solucions gastronòmiques de cinquena gamma i especialitzada en coccions al buit, participarà en la propera edició del Fòrum Gastronòmic Girona 2017. Enguany l’esdeveniment gastronòmic tindrà lloc a Girona els dies 19, 20 i 21 de Novembre.

El Fòrum Gastronòmic és un esdeveniment de reconegut prestigi culinari, un espai d’intercanvi de coneixement, d’innovació culinària alhora que és espai de valoració del territori i del producte que s’elabora en el mateix.

L’organització del Fòrum explica que aquesta edició representa un augment important respecte a l’edició del Fòrum Gastronòmic Girona 2015, amb un 20% més d’espai firal. Això es deu a la consolidació d’aquest esdeveniment i l’atractiu que representa per a les empreses del sector, per donar a conèixer els seus productes.

És el cas de VACinBAG, la seva participació a la fira representa un espai de trobada per presentar els productes als professionals de la restauració. Els productes de VACinBAG són solucions gastronòmiques orientades a hotels, restaurants i càterings que permeten optimitzar la gestió de les seves cuines. Els productes de VACinBAG permeten reduir els temps d’elaboració, optimitzar el càlcul d’escandalls i eliminar les mermes alhora que deixen marge als professionals, ja que permeten personalitzar els plats a través de la regeneració i l’emplatat.

Podeu consultar el catàleg de productes VACinBAG aquí.

Properament es publicaran més informacions sobre la participació de VACinBAG al Fòrum Gastronòmic Girona 2017.

Tags: , , , , , , ,